Central Classics

Vragen?

Als het antwoord op je vraag niet hiernaast te vinden is, stel dan je vraag a.u.b. in eerste instantie via de mail
(er wordt zo snel mogelijk geantwoord), of bel 06 305 425 28.

Frequently Asked Questions   -   Bezoekers

- Zijn er weer tickets via de site te koop?
Internet-tickets zijn vanaf 18 oktober via deze site te koop en geven via een aparte ingang toegang tot de beurs.
Zoals voorgaande keren zijn op de dagen van de beurs ook tickets gewoon bij de hoofdingang te koop. Als door eventuele coronaregels de beurs niet door kan gaan krijgen alle ticketkopers hun geld 100% retour.

- Kan ik betalen met pin op de beurs?
De entreekaarten kunnen met pin betaald worden, het restaurant en enkele standhouders hebben ook pin-betaling (hun aantal groeit), maar de overgrote meerderheid van de standhouders verkoopt contant.

- Kan ik geld opnemen bij een pinautomaat op de beurs?
Er is geen pinautomaat op de beurs, er zijn geen banken of bedrijven die tijdelijk een pin/geldautomaat leveren.
Zolang er geld aanwezig is bij het restaurant kan daar geld gepind worden, maar er is daar dus geen zekerheid van geld pinnen.
Op de organisatiestand 107 in hal 1 is een overzicht van banken met pinautomaten in Houten verkrijgbaar, waar dan naar toe gereden kan worden om geld te gaan pinnen.

- Mag ik mijn hond mee naar binnen nemen?
Aangelijnde honden zijn welkom. Het kan erg druk zijn, uw hond moet daar wel tegen kunnen.

- Hoe zit het met toegang voor invaliden?
E r zijn 3 invalidenparkeerplaatsen beschikbaar bij de ingang. Expo Houten is rolstoelvriendelijk en er is een invalidentoilet aanwezig (naast de toiletten bij hal 1). Meldt u voor de parkeerplaatsen bij een van de verkeersregelaars voor het gebouw en zij helpen u verder.
In het gebouw is een rolstoel voor noodgevallen aanwezig, deze kan niet gereserveerd worden.

- Ik kom met openbaar vervoer, wat is het handigst?
Vanaf Utrecht CS (halte CS Centrumzijde) en NS-station Houten neemt u de Qbuzz lijn 47. U kunt in Houten uitstappen bij halte Meidoornkade.
Vanaf Station Houten kunt u ook lijn 48 richting Nieuwegein nemen, u stapt dan uit bij halte Provinciale weg/Doornkade en loopt in vijf minuten naar Expo Houten.
Meer info: http://www.expohouten.nl/routebeschrijving

- Kan ik als privé persoon ook een stand huren of gewoon 1 klassieke motor/bromfiets te koop aanbieden?
Ja, dat kan. Zorg wel dat je op tijd inschrijft, er moet natuurlijk wel plaatst beschikbaar zijn. Een enkele motor of bromfiets is vaak mogelijk. Zie verdere info op de standhouderspagina.

- Hoe zit het met eventuele corona-maatregelen?
Central Classics wordt gehouden als er geen grote belemmeringen zijn i.v.m. corona. Er wordt uitgegaan van weer een normale beurs, de organisatie is in volle gang.

- Mag ik roken in de hallen?
Nee, Expo Houten heeft voor het hele gebouw een rookverbod voor bezoekers en standhouders. Bij de in- en uitgangen is buiten mogelijkheid om te roken.

Terug naar de home page

 

CENTRAL CLASSICS   -   DE OLDTIMER BEURS VOOR MOTOREN, BROMFIETSEN EN ONDERDELEN IN 'T HART VAN NEDERLAND   -   EXPO HOUTEN